Loading...
Surftech2018-03-07T14:41:50+01:00

Vi älskar utmaningar och komplexa detaljer

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss idag!

Surftech Engineering AB

Surftech Engineering AB är en mekanisk verkstad som reparerar, ytbelägger och underhåller större komponenter till tung industri. För att kunna hålla mycket korta leveranstider har vi en bred maskinpark med svetsar, sprutor, svarvar, fräs, arborrverk, rundslip mm.

Vår vision är att inte bara reparera en komponent utan att den skall bli bättre än originalet.

Har du frågor om vad vi kan göra på ditt företag? Kontakta oss!

Vår specialitet

Surftech är specialiserat på ytbeläggning där vi rostskyddar och/eller hårdbelägger samtidigt som komponenten repareras. Metoderna vi använder är de högteknologiska beläggningsmetoderna PTA (Plasma Transferred Arc) och CMT (Cold Metal Transfer) som ger helt por- och slaggfria beläggningar med hög renhet samt termisk sprutning och konventionell svetsning.

Nyheter

Nytt Ramavtal med Göteborg Spårvägar

2017-06-02|

Ett flera år av gott samarbete har vi idag tecknat ett avtal gällande reparation av komponenter. Grunden till att vi valdes som leverantör är vår unika PTA-metod, vårt seriösa kvalitetsarbete (ISO 3834-2) samt vårt höga [...]

Leverantörsavtal med Wärtsilä

2015-08-06|

Surftech och Wärtsilä har idag skrivit avtal gällande verkstadstjänster. Företagen har samarbetat under många år men nu har samarbetet formaliserats för att säkerställa kvalitet och långsiktighet.

Samarbetsavtal med Castolin

2015-01-22|

Castolin är en av världens främsta leverantörer av tillsatsmaterial till svetsning och termisk sprutning. De besitter gedigen erfarenhet när det gäller materialval såväl som bästa renoveringsmetod. Då Castolin inte driver reparationsverkstäder i egen regi samarbetar [...]