top of page
  • Surftech

Surftechs vd Magnus Edén har avlidit

Det är med oerhörd sorg som vi meddelar att vår vd och grundare Magnus Edén hastigt har gått bort. Våra tankar går till Magnus familj och nära anhöriga.


Magnus startade Surftech Engineering AB tillsammans med Robert Björner för tolv år sedan, och de har sedan dess drivit företaget med stort engagemang i varje projekt. Magnus var full av energi och hans visioner för Surftech var tydliga och delades av oss alla som arbetade tillsammans med honom. Vi är många som kommer att sakna Magnus.


Robert Björner kommer nu att ta rollen som vd för Surftech Engineering AB, och vi fortsätter arbetet framåt med målet att fortsätta spara tid och pengar för våra kunder.


Stenkullen den 3 februari 2023


Kontakt:


Robert Björner

031-742 09 81
Surftech Engineering AB erbjuder service, reparation, hårdbeläggning och nytillverkning av komponenter till tung industri. Vår specialitet är att optimera utsatta ytor utgående från den aktuella slitagesituationen. När komponenten lämnar Surftech är den bättre än ny!


Vår filosofi är att kunden alltid skall få lägsta totalkostnad (Life cycle cost) i sin process. För att kunna uppnå detta erbjuder vi ett flertal tekniker och ytbeläggningsmetoder – och vi utför arbeten både i vår välutrustade verkstad och ute hos våra kunder. Mer om vår verksamhet hittar du här på vår hemsida, och i våra sociala kanaler.

423 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page