top of page
Surftech_Hos_NASA.jpg

OM OSS

Surftech Engineering AB erbjuder service, reparation, hårdbeläggning och nytillverkning av komponenter till tung industri. Vår specialitet är att optimera utsatta ytor utgående från den aktuella slitagesituationen. När komponenten lämnar Surftech är den bättre än ny!

Vår filosofi är att kunden alltid skall få lägsta totalkostnad (Life cycle cost) i sin process. För att kunna uppnå detta erbjuder vi ett flertal tekniker och ytbeläggningsmetoder så som PTA, CMT, Eutalloy, termisk sprutning, kompositbeläggning, lackering, hårdkrom, kemnickel och annat.


Våra ytbeläggningar i kombination med en fullständig mekanisk verkstad gör att vi är en unik akutverkstad. Men det är inte det enda vi gör.

Surftech Onsite är vår uteverksamhet som erbjuder heltäckande industriservice vilket b la innefattar montörer, mekaniker, svetsare, pumptekniker, industrielektriker med flera.

Våra kunder finns inom alla branscher. Har du utrustning som roterar och/ eller är utsatt för aggressiv miljö kan Surftech hjälpa dig. 

VÅRA TJÄNSTER

PTA – BELÄGGNING OCH IMPREGNERING

Plasma-Transferred-Wire-Arc-Main-2-768x5
CMT_close.jpg

CMT - COLD METAL TRANSFER

TERMISK SPRUTNING - EUTALLOY

Termisk_Sprutning
surftech_welding_beauty_edited.jpg

SVETSNING

BEARBETNING

Arbets%2520Objekt%2520017_edited_edited.jpg
Promenader under gasledningar

MOBIL BEARBETNING - SURFTECH ON SITE

OXIFREE - KORROSIONSSKYDD

Application-5 (1)_20200218134201061.jpg
Våra Tjänster: Reparationer
Våra Tjänster: Om
bottom of page