top of page

VÅRA TJÄNSTER

MOBIL BEARBETNING - SURFTECH ON SITE

Promenader under gasledningar
Plasma-Transferred-Wire-Arc-Main-2-768x5

PTA – BELÄGGNING OCH IMPREGNERING

CMT - COLD METAL TRANSFER

CMT_close.jpg
Termisk_Sprutning

TERMISK SPRUTNING - EUTALLOY

SVETSNING

surftech_welding_beauty_edited.jpg
Arbets%2520Objekt%2520017_edited_edited.jpg

BEARBETNING

OXIFREE - KORROSIONSSKYDD

Application-5 (1)_20200218134201061.jpg
Våra Tjänster: Reparationer
Surftech_Hos_NASA.jpg

OM OSS

Surftech Engineering AB erbjuder service, reparation, hårdbeläggning och nytillverkning av komponenter till tung industri. Vår specialitet är att optimera utsatta ytor utgående från den aktuella slitagesituationen. När komponenten lämnar Surftech är den bättre än ny!

Vår filosofi är att kunden alltid skall få lägsta totalkostnad (Life cycle cost) i sin process. För att kunna uppnå detta erbjuder vi ett flertal tekniker och ytbeläggningsmetoder så som PTA, CMT, Eutalloy, termisk sprutning, kompositbeläggning, lackering, hårdkrom, kemnickel och annat.


Våra ytbeläggningar i kombination med en fullständig mekanisk verkstad gör att vi är en unik akutverkstad. Men det är inte det enda vi gör.

Surftech Onsite är vår uteverksamhet som erbjuder heltäckande industriservice vilket b la innefattar montörer, mekaniker, svetsare, pumptekniker, industrielektriker med flera.

Våra kunder finns inom alla branscher. Har du utrustning som roterar och/ eller är utsatt för aggressiv miljö kan Surftech hjälpa dig. 

Våra Tjänster: Om
bottom of page